Transportbedrijf

Transportbedrijf C. Groenenboom BV

Alles over ons

Alhoewel we heel trots zijn op de historie van ons bedrijf gaan we dat niet tot in detail op deze website uiteenzetten. Als u oprecht geïnteresseerd bent, vinden wij het veel leuker u dit zelf te vertellen. In geuren en kleuren, want we hebben inmiddels heel wat meegemaakt! We geven u op deze website een korte samenvatting van ons bedrijf en werkzaamheden. Als u hierbij de indruk krijgt dat wij na ruim 50 jaar wel weten waar we mee bezig zijn en dat we blijven innoveren dan is onze opzet geslaagd. Transportbedrijf C. Groenenboom BV is sinds 1962 actief in het wegvervoer. Vanaf 1970 is het zeecontainervervoer een alsmaar belangrijkere activiteit geworden.Vanaf 1983 zijn wij als één van de eerste ondernemingen gevestigd op industrieterrein Donkersloot-Zuid te Ridderkerk. Tot op de dag van vandaag is het kantoor en het garagebedrijf hier gehuisvest. De planning van zowel vrachtwagens als binnenvaartschepen wordt gedaan vanuit ons kantoor aan de haven van Ridderkerk. Het adres is heel simpel: Haven (nr 18)

Hoewel Transportbedrijf C. Groenenboom BV door velen gezien wordt als een “zeecontainervervoerder”, bestaat nog altijd een aanzienlijk deel van onze werkzaamheden uit vervoer van machines, pompen en bouw- en constructiematerialen. Tevens is Groenenboom specialist in buitenprofiellading.

Te hoog, te breed, te lang of te zwaar; het vormt allemaal geen probleem.

En onze oplossingen beperken zich niet alleen tot het vervoer binnen eigen land. Onder ons werkgebied valt heel Europa en omdat wij met zoveel verschillende disciplines onze werkzaamheden uitvoeren, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze specialisatie juist onze veelzijdigheid is. Transportbedrijf C. Groenenboom BV is een ISO9001, AEO en VCA gecertificeerde onderneming.

Lastdiagram laad/los kraan

33 t/m kraan

Leeg gewicht: 15.640 kg
Laadvermogen: 12.360 kg

Lastdiagram laad/los kraan

44 t/m kraan

Leeg gewicht: 20.040 kg
Laadvermogen: 16.960 kg

Kraan-48

Lastdiagram laad/los kraan

78 t/m kraan

Op Scania R490 LB8x2*6HNB 7 x hydraulische uitschuif

  • Vacature Chauffeur

      Wij zijn een familiebedrijf met een prettige no-nonsense cultuur. Voor onze transportactiviteiten zijn wij op zoek naar een...

    Lees meer
    19
    Groenenboom Transporten