Garagebedrijf

C.P. Groenenboom Garagebedrijf BV

Alles over ons

Reparaties en onderhoud aan het wagenpark op alle mogelijke tijden is essentieel om de betrouwbaarheid van ons materiaal te kunnen waarborgen. Dat is onze drijfveer geweest om in 1981 te starten met Truck Service C. Groenenboom BV, later omgedoopt in C.P. Groenenboom Garagebedrijf BV.

Oorspronkelijk alleen voor het onderhoud van eigen materiaal, later ook, zij het op bescheiden schaal, voor reparatie en onderhoud aan vrachtwagens van derden.

Wij hebben allround monteurs in dienst met jarenlange ervaring en alle benodigde diploma’s en certificaten. Regelmatige bijscholing is vanzelfsprekend.

Ons wagenpark is ons visitekaartje. Wij staan ervoor garant dat niet alleen de technische staat maar ook het uiterlijk van ons materiaal in topconditie verkeert. Daarom hebben wij ons garagebedrijf voorzien van een goed uitgeruste wasstraat. Deze service is tevens voor derden beschikbaar tegen zeer redelijke tarieven.

Voor de kenner: Groenenboom hanteert geen borstelmachine, maar kiest voor degelijk boenen met borstel en zeep waarna stoomcleanen voor het juiste resultaat zorgt. De ervaring heeft geleerd dat dit een beter resultaat oplevert en dat alle hoeken en moeilijk bereikbare plekken ook grondig worden gereinigd. De wasservice is zes dagen per week geopend. U bent altijd van harte welkom om van deze service gebruik te komen maken. Om de prijslijst van onze wasservice te ontvangen kunt u een mail sturen naar transport@www.groenenboomtransport.nl

  • Vacature Chauffeur

      Wij zijn een familiebedrijf met een prettige no-nonsense cultuur. Voor onze transportactiviteiten zijn wij op zoek naar een...

    Lees meer
    19
    Groenenboom Transporten