Vacature Chauffeur

Vacature Chauffeur

 

Wij zijn een familiebedrijf met een prettige no-nonsense cultuur. Voor onze transportactiviteiten zijn wij op zoek naar een chauffeur.

 

Transportbedrijf C. Groenenboom B.V. is al meer dan 50 jaar actief in de containertransport. Dagelijks zijn wij met 50 chauffeurs in de weer om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Wij vervoeren de containers voor onze klanten vanuit de haven van Rotterdam naar allerlei bestemmingen in Europa. Daarbij beschikken wij ook over onze eigen terminal in Ridderkerk waardoor wij in staat zijn om het eerste deel van het transport van de containers vanuit Rotterdam niet over de weg maar over het water te organiseren. Dit scheelt in de wachttijden op de Rotterdamse terminals.

Wij vragen enige relevante rijervaring als vrachtwagenchauffeur. Verder bent je in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E, bestuurderskaart ten behoeve van de digitale tachograaf en paspoort of identiteitsbewijs. Als chauffeur bij Groenenboom houd je van de no-nonsense aanpak en durf je een uitdaging aan te pakken.

Wij bieden een goed salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer en de mogelijkheid om het basissalaris aan te vullen met overuren. Verder beschik je over je eigen vrachtwagen en chassis dat door ons eigen garagebedrijf in prima conditie worden gehouden. Elke zaterdag worden de vrachtauto’s gewassen in onze eigen wasstraat.

 

Ben je geïnteresseerd, stuur een mail naar transport@groenenboomtransport of bel 0180-428955.